Karin Huberts begeeft zich primair op het werkgebied van zorg en onderwijs.

Je maakt je zorgen over de samenwerking binnen het team. Jullie willen elkaar beter begrijpen en elkaars kwaliteiten weten te benutten. Jullie willen samen verder groeien, ontwikkelen en leren van elkaar.

Teamcoaching voor teams

Karin helpt teams stil te staan, om zo helder te krijgen wat belangrijk is, zodat je gezamenlijk weer betekenisvol en met plezier aan de slag kunt. Door dit tijdig en samen te doen, houd je focus op dat wat belangrijk is voor jouw persoonlijke doelen, de teamdoelen en gestelde organisatiedoelen. En het voorkomt uitval en ziekteverzuim.

Aanpak

Karin's kennis van en ervaring met o.a. Systemisch Werk, Deep Democracy en Transactionele analyse gebruikt zij om onderliggende patronen, onderstromen en eigen wijsheid zichtbaar en hanteerbaar te maken en geven handvatten voor de dagelijkse praktijk.

Gericht op de organisatie- en teamdoelstellingen en het gewenste gedrag, begeleidt Karin kritisch, maar ook met een vleugje humor en Groningse nuchterheid. In plaats van  probleemgericht werkt zij toekomstgericht met erkenning voor verleden, oog voor de dagelijkse werkelijkheid en de gewenste toekomst. Altijd geplaatst in de brede context van het team, de organisatie en de maatschappelijke ontwikkelingen.  

Creëer onder begeleiding van Karin rust en hernieuwde energie en plezier in de samenwerking binnen het team.