Karin heeft samen met mij en mijn teams (verpleeghuis/ouderenzorg) een programma gemaakt gericht op teamontwikkeling. Karin heeft de behoefte onderzocht en hier een programma op ontworpen. We hebben een aantal bijeenkomsten gehad waar samenwerken, feed forward en ik oké jij oké thema's waren. Met als doel hoe kom je met elkaar tot een goede samenwerking als team. Ik heb de samenwerking met Karin als fijn en waardevol ervaren. Karin is een professional waarmee je op een laagdrempelige manier kunt samenwerken. Zij heeft een vriendelijke, maar heldere manier van communiceren. Ze sluit goed aan bij de belevingswereld en de taal van de mensen waarmee ze samenwerkt. Mijn teams heeft ze daardoor in beweging gekregen. We hebben in de teamontwikkeling door de inzet van Karin als coach mooie positieve stappen gemaakt waar wij met elkaar (bewoners en collega's) iedere dag profijt van hebben.

Rina Koning - Nijmeijer
Leidinggevende zorg bij ZINN, Zorgorganisatie in Noord-Nederland)

 

Ik heb veel gehad aan de coachende gesprekken met Karin. Tijdens onze wandelingen hielp ze me met stilstaan en voelen aan de hand van vragen en metaforen waardoor de antwoorden op de opgestelde coachingsvragen vanzelf duidelijker werden voor mij. Waarbij ik aan het begin onrust ervoer over eventueel te nemen stappen in mijn loopbaan en behoefte had aan iemand die mij deze zou aanreiken, eindigden onze gesprekken met een gevoel van rust en het vertrouwen dat de antwoorden in mijzelf liggen. De opmerking van Karin om de stap naar mij toe te laten komen in plaats van hierop vooruit te lopen, was een mooie en passende afsluiting van het coaching traject. Dank je wel.

L.W.
GZ-psycholoog

 

Karin heeft een analytische geest en is een warme persoonlijkheid, voor mij de perfecte combinatie.
In een tijd van veel wisselingen in management heeft ze me geholpen de focus te houden op mijn werkzaamheden.

Ageeth Wiersum
Afdelingshoofd Geriatrische Revalidatie Zorg en Dagcentrum

 

Mijn eerste coachingsgesprek bij Karin als kersverse leidinggevende: ik had er veel zin in, maar voelde geen rust. Het was meteen een fijn gesprek. Karin stelt kritische vragen, heeft een creatieve kijk en houdt je een spiegel voor. Daarnaast delen we een liefde voor tennis, dus altijd gespreksstof genoeg ;-). Na een paar keer 'Karin', begon ik mezelf écht dat cadeautje voor mezelf te gunnen. Want zo voelden de sessies: als een cadeautje. Even los van de waan van de dag en van een afstand kijken naar en praten over wat me bezighield. Daarnaast waren de gesprekken ook heel praktisch en beeldend. Na elk gesprek had ik wel een concrete tip of nieuw inzicht gekregen waar ik mee verder kon. Ik kijk met veel plezier terug. Wil je ook gecoacht worden door Karin? Goed idee en stel je dan open voor haar input!

Marjolein Visser
Docent Nederlands

 

Karin Huberts heeft bij ons een trainingsprogramma ontwikkeld en uitgevoerd waarbij onze visie centraal stond. Tijdens de trainingen en uit de evaluatie bleek dat de medewerkers zeer enthousiast waren over de professionele aanpak en de zorgvuldige vervolgcoaching die hen werd geboden. Dit heeft zeker bijgedragen aan een goede borging van onze visie. Karin is als trainer, directeur en eigenaar toegankelijk, spontaan, creatief, loyaal en bijzonder veelzijdig. Dit vertaalt zij naar de inhoud van haar trainingen en in het contact met medewerkers die zij moeiteloos weet te inspireren!

Mevr. J.M.
Hoofd P&O Zonnehuisgroep Noord, Opdrachtgever trainingsopdracht

 

Karin heeft voor Gasunie ruim 140 workshops verzorgd voor leidinggevenden en medewerkers over duurzame inzetbaarheid, het eigen inzetbaarheidsplan van medewerkers en de dialoog daarover. Deze workshops zijn door de 1400 deelnemers gemiddeld met ruim een 8 beoordeeld. Zij hebben Karin ervaren als zeer kundig, betrokken en toegankelijk. Ze wist een veilige omgeving te creëren waarin ruimte was voor interactie, oefenen en waarin deelnemers aan het denken zijn gezet. Voor mij als opdrachtgever was de samenwerking met Karin heel prettig, constructief en transparant.

Annemiek Huizing
HR manager bij Gasunie

 

Karin weet op een leuke en motiverende manier mij vragen te stellen die je verder helpen; Karin heeft mij geleerd, welke rollen je in een gesprek kan pakken, maar ook welke vragen je kunt stellen in een gesprek. Karin heeft mij het inzicht gegeven dat ik trots mag zien op wie ik ben!”

Gecoachte
Zorgprofessional (E.B.)

 

Karin heeft me enorm geholpen met het steeds helder maken waar mijn rol en verantwoordelijkheid lag. Het systemisch kijken en uitzoomen naar situaties gebruik ik nog regelmatig. Karin heeft het vermogen om goed te luisteren en echt te snappen waar het probleem zit. Geen loze opmerkingen maar echt snappen om wie en wat het gaat. Karin is een heel prettig persoon, die oprecht geïnteresseerd is en alles uit de kast haalt om je weer zo goed mogelijk op de rails te zetten.

Marijke Kooijmans
Manager ziekenhuisorganisatie

 

Karin luistert goed, analyseert scherp en komt met goede tips en adviezen. Ze durft te confronteren, dit heeft mij erg geholpen.

Gecoachte
Manager Zorg (M.V.)

 

Karin heb ik leren kennen als een inspirerende vakvrouw die mensen in teams bewust laat zijn van hun gedrag en weet dat op een sprankelende en ontroerende manier ter sprake te brengen. Karin heeft snel draagvlak, ze verbindt vanuit haar authenticiteit en is een adviseur die ook leidinggevenden eerlijk en met respect weet te spiegelen.

Janine Meins
HR-Directeur Hanzehogeschool

 

Karin is in staat om met hoge snelheid en in samenwerking met de klant tot een goed doordacht programma te komen waarbij voldoende ruimte was voor de problematiek binnen het team en aandacht voor de beleving van de verschillende deelnemers. Karin is flexibel, ze heeft in ons geval tijd en ruimte vrij gemaakt in haar agenda en heeft ons op een dubbele manier ondersteund: Enerzijds kan ze goed op basis van de hulpvraag, verdieping aanbrengen en een programma op maat maken. Anderzijds leert ze je tegelijkertijd hoe dit zelf zou kunnen aanpakken; train de trainer. Dat levert een dubbele waarde op als je haar hulp inroept. Karin neemt niet over, ze ondersteunt de zelfredzaamheid van leidinggevenden en adviseurs. Verder is ze in de basis een positief ingesteld persoon. Als je haar hulp inroept bij het te lijf gaan van samenwerkingsproblemen zal ze dat doen vanuit een positieve, optimistische mens visie en ook daar helpt ze je mee verder: (samen) werken is leuk.

Els Klont
HRM Adviseur onderwijs